Program - Årgangsjubilæum

Sjælland - Sandholmgård, Birkerød

Luftværns-Artilleri-Foreningen gennemfører ”Luftværnsartilleristens Dag” på Sandholmgård, Ellebækvej 11, 3460 Birkerød, lørdag den 16. september  2017.

Program og pris kan du se på de næste sider senere samt i Projektøren nr. 3 juli - september 2017, og husk så, at har du en soldaterkammerat som ikke er medlem af LAF, men som har været i Luftværnsartilleriet så slæb hende/ham med og få  en god dag sammen med andre luftværnsartillerister.

Luftværnsatilleristens Dag 2016 - Sjælland - Sandholmgård (Arkivfoto)

Jylland - Zeppelin Museum m.m. Tønder

Luftværns-Artilleri-Foreningen gennemfører ”Luftværnsartilleristens Dag” i Tønder, lørdag den 2. september 2017.

Program og pris kan du se på de næste sider senere samt i Projektøren nr. 3 juli - september 2017, og husk så, at har du en soldaterkammerat som ikke er medlem af LAF, men som har været i Luftværnsartilleriet så slæb hende/ham med og få en god dag sammen med andre luftværnsartillerister.

Luftværnsartilleristens dag 2016 - Jylland - Tønder (Arkivfoto)