Velkommen til Foreningens hjemmeside

Foreningens formål er at vedligeholde og styrke det i tjenstetiden grundlagte kammeratskab samt opretholde forbindelsen mellem luftværnsartillerister.

Luftværnsartilleriets Mindesten på Varde Kaserne (Arkiv-foto Luftværnsartilleristens Dag marts 2011)

Hjemmeside er lavet som en service på internettet for luftværnsartillerister og andre med til knytning til Luftværns-Artilleri-Foreningen. Men i høj grad også beregnet til at vise kommende medlemmer hvad foreningen har at byde på.

Hjemmesiden er startet den 1. januar 2007

Opdateret den 7. juli 2018

Webmaster: John Martin Christiansen, chrislaf@christiansen.mail.dk

Luftværnsartilleriets Honnørmarch

Du skal trykke med musen på trekanten i midten af billede for at starte marchen/vidoen

Marcehen er indspillet af Prinsens Musikkorps på en CD for en del år tilbage.

Du kan se mere her på følgende link: http://prinsensmusikkorps.dk/historiske-marcher/

Vores march, Luftværnets Honnørmarch - der er komponeret af en luftværnsartillerist, Kaj Møller, indkaldt i 1937 med nr. 153 ved 10. Artilleriafdeling, blev første gang spillet i den svenske radio den 8. marts 1941 og den 9. marts i den danske radio. Officielt blev marchen indviet den 7. april 1941, ved en fest i ”Webers selskabslokaler”, hvor den blev spillet af den Kongelige Livgardes Musikkorps.