Aktiviteter Københavns Afdeling 2017

Arrangement fredag den 2. juni 2017, kl. 16.00

Navergaarden i Helsingør

Kære LAFFER

Så er det endelig lykkes Købehavns Afdeling at få en aftale på plads med et besøg i NAVERHULEN (Navergaarden) i Helsingør.

Arrangementet bliver, som overfor nævnt, afholdt: Fredag den 2. juni 2017, kl. 16.00.

Et medlem af NAVERHULEN, vil afholde et foredrag på ca. 1 times tid om Naverne i Europa, og om selve NAVERGAARDEN i Helsingør.

Efterfølgende vil LAF i samarbejde med NAVERHULEN, stå for et lille traktement, i form af 3 stk. smørrebrød, samt 1 øl + 1 snaps/bitter.

Der vil være mulighed for - ved egenbtaling - at tilkøbe sig flre drikkevarer, til yderst rimelig priser.

Minimum deltagere: 20 personer (så skynd jer)

Maximum deltagere: 45 personer

Tag gerne ægtefælle med. Pris for dette enestående arrangement. (Foreninger står i kø, for at komme til at se dette specielle sted) er kr. 150.-.

En unik og interessant mulighed for at få et indblik i vor gamle berejste håndværkerker-fag m.m.

Skynd dig/jer med tilmeldingen til dette arrangement ved telefonisk henvendelse (mellem kl. 18.00 og 20.00) til, Carsten Schmidt - LAF-kasserer København/Sjællands Afdeling - mobil 20 24 49 26 eller e-mail: schmidtcarsten09@gmail.com.

Tilmeldingsfrist 1. maj 2017

De bedste LAF-hilsner