Referater Randers Afdelings aktiviteter

Referat fra Randers Afdelingens generalforsamling

Den ordinære generalforsamling blev som annonceret i Projektøren, afholdt mandag den 19. februar 2018 sammen med vores normale skydeaften.

Kassereren Frits Broberg inviterede os med hjem til privaten, så generalforsamlingen kunne afholdes under mere behagelige former end på skydebanen.

Revisor Jens Christensen blev enstemmigt valgt som dirigent.

Den skriftlige beretning omkring det forløbne års aktiviteter i afdelingen, blev gennemgået af formanden og blev godkendt uden indvendinger.

Kassereren gennemgik regnskabet, der viste et underskud på kr. 77,00 og blev godkendt uden bemærkninger. Afdelingens indtægter har i regnskabsåret alene været det ordinære grundtilskud på 1.300,00 kr. fra landsforeningen...

Under forslag til behandling var der indkommet forslag fra bestyrelsens til dato for vores sommertur. Det blev besluttet at afholde en aftenudflugt til Bjerringbroegnen den 31. maj 2018.

Her vil Jens og Laila Christensen igen guide os på en spændende egnstur.

Forventet mødetidspunkt kl. 17.00.

Under valg af medlemmer til bestyrelsen, var der i år valg af formand og revisor. Det blev til genvalg af formanden Paul Wolff og Jens Christensen som revisor.

Der skal her lyde en stor tak til værtsparret Else Marie og Frits Broberg for en god beværtning og igen at give husly til vores generalforsamling.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.05 | 22:57

det koster 100 kr pr person

...
14.04 | 22:57

ja der er vores væk jeg har prøvet på at finde vores men det er ikke løkkes så hvis der er en som kan hjælpe så ville det være dejlig hilsen Svend årgang 1970

...
30.03 | 19:17

Ja den kommer nok snart har ikke modtaget den

...
21.03 | 13:48

Du skal se på undersidene for at se mere.

...
Du kan lide denne side