-  Sommertur  -

Sikringsstilling Nord

Lørdag den 9. juni 2018, kl. 10.00

Vi mødes ved Andholm batteriet, som ligger ved hovedvej 24 – ca. 3,4 nord for Rødekro – der er parkeringsplads med skiltning.

Vi besøger

Sikringsstilling Nord

Der går tværs over Sønderjylland – fra Skærbæk til Årøsund – og er verdens bedst bevarede feltfæstningslinje fra 1. verdenskrig.

Vi har en lokal guide – Dan Obling – fra ”Støtteforeningen for Sikringsstilling Nord”.

Vi besøger flere afsnit, der ligger i landlige omgivelser, så ”terrænfodtøj” anbefales.

Vi får også mulighed for at besøge det lille museum, som støtteforeningen har i Agerskov.

Vi har sandwich, øl og vand med, og da LAF Syd Afdeling betaler guiden, kan denne fantastiske tur laves for 80,00 kr.

ALLE LAFFER SKAL VÆRE VELKOMMEN

Bindende tilmelding senest den 2. juni 2018 til:

Frede Jørgensen, tlf. 73 63 10 25 eller e-mail: gfj@mail.dk

Du kan se mere på hjemmesiden: http://www.military-history-denmark.dk/Sik_nord_dk/Andholm.htm